Verdenspremiere på nyt Walther nummer

”Hjælp Walther med at vælge en titel til den helt nye sang”

Fotograf: Maria Fremming

Stort set alle selvstændigt udøvende i musikbranchen – herunder Side 33 er i disse tider presset både på økonomi – og på usikkerhed i forhold til hvilke muligheder morgendagen bringer. Men i stedet for klyng og klage – så tager de fleste kreativiteten i hånden. Den blomster således i disse tider i takt med foråret – og her på Side 33 er vi også så småt begyndt at tænke og teste nye formater og nye muligheder – der blander ord og musik.

Mads Kornum og Kurt Baagø i Studie 33

Derfor kan vi i dag præsentere – det der reelt ”blot” er en test video optagelse – med deraf følgende fejl og mangler – herunder en lyd, der er god nok til en demo – men som naturligvis ikke afspejler det fremadrettet ønskede niveau.

Flemming Walther-Andersen kiggede nemlig forbi Studie 33 ved Rønnede – og snakkede med Kurt Baagø og gav tre numre, her i blandt et helt nyt som aldrig er spillet offentligt. Så nyt at det ikke engang har fået en titel. Nummeret er et kærligt og tankevækkende tilbageblik på en opvækst i udkants danmark i 80’erne og 90’erne. Har du en god titel til nummeret, så giv en kommentar – så sender Walther en ”Walther” LP afsted til den med det bedste bud.     

Walther og Baagø fik også en lille snak om hvordan man som musiker kommer igennem krisen – og hvordan man kan gribe fremtiden an. Ikke mindst når man som Walther – for første gang i karrieren faktisk var lykkedes med at få booket et helt år med spillejob rundt i hele landet. Den kalender kan han godt lave om nu! Men Walther har flere jern i ilden som han begejstret fortæller om – blandt andet et projekt sammen med det hyggelige spisested Mama’s i Nykøbing Falster – der gerne skulle sætte lidt skub i LIVE musik scenen for voksne mennesker i Nykøbing Falster.

Walther gav udover det nye nummer – fine versioner af “Fuglen” og “Følelsesvagabond”. Får du lyst til at høre Walther eller hans band Sorte Fugle på fysisk format – og derved støtte kunstneren bedst muligt, så kan du købe diverse album via noams.dk eller moby-disc.dk eller kigge forbi deres butikker i henholdsvis Nørre Alslev og Odense.

Se og hør det hele her :

VIDEOPRODUKTION : Maria Fremming

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.