VIDEO PREMIERE – ”Knuder” fra Mads Beldring

”Se en über cool billedside – til en af årets foreløbig smukkeste folk-numre”

Fotograf: PRESSEFOTO - Bo Sveidahl

Vi har i dag offentliggjort vores anmeldelse af det nye album ”Papir” fra Mads Beldring. I den kan man se hans to tidligere anbefalelsesværdige videoer til sangene fra albummet – ”Helt ærligt” og ”Papir”. Sidstnævnte en ganske imponerende DIY video skabt af mere end 2100 tegninger fra Beldring selv.   

Og sådan er det åbenbart med Mads Beldring – han gør ikke noget halvt når budskabet og hans sange skal ud. Det gælder også for den nye stemningsfulde video til nummeret ”Knuder” – der præsenteres med følgende ord:  

‘Videoen er indspillet på Møn i minus 8 grader og stormvejr. Som en sirlig blanding af ‘Den forsvundne fuldmægtig’ og Mads Skjern traver Mads Beldring igennem livet og ud ad den tilsneede landevej. I et nærmest Roy Anderson‘sk surrealistisk univers skildres manden med hatten, i et fiktivt portræt og en skildring af sangskriveren, poeten og kunstnerens nødvendige behov for at være alene. Men det er også billedet af en mand. der ukueligt søger efter en større mening. Igennem dagligdagens trummerum og igennem fordybelsen i kunsten.’ 

Og hovedperson selv uddyber-

‘Vi stræber efter at leve og opleve livet fuldt ud, uden et spildt minut. Vi er bange for at gå glip af tiden, gå glip af nu’et. Men måske opstår det mirakuløse, uendelige nu, først i det øjeblik man ikke søger efter det?

Knuder er en sang om at give slip og omfavne på samme tid. En påmindelse om musikken og poesiens evne til at forvandle krise til kunst. En påmindelse om, at huske at glemme vores stræben efter den uopnåelige, permanente lykke.’

OBS! Albummet er udkommet i et eksklusivt vinyl oplag på 100 stk. via Sorte Plader. Her på redaktionen dufter det lidt af et kommende samlerobjekt!

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.