VIDEO PREMIERE – “Someone Else”

"The Victim overbeviser igen på ny melankolsk folk-pop-perle"

Fotograf: PRESSEFOTO

Bag navnet The Victim – gemmer sig en søgende, melankolsk, tvivlende sjæl placeret hos en ung mand – sidst i 20’erne – ved navn Kenneth Nefling, der så samtidig er udstyret med et sangskrivertalent og en singer-songwriter/pop stemme på internationalt niveau. Kort sagt har han sange på lager, og en af de stemmer, der kan mærkes fra første til bagerste række i lokalet.

Det viste han allerede med sin første single ”California” – og ikke mindst på det lille melankolske mesterværk – EP’en ”Letting Go” i 2017, der blandt andet indeholdt de uopslidelige ”Bluebird” og ”Weapons”, der også skabte velfortjent opmærksomhed og respekt på en tour i Irland sammen med den irske legende Rob Strong.

Siden gik han lidt i stå med sangskrivningen – tvivlen var stærkere end troen – og et nyt band fik også luft, tid og en anden slags sange. Men i 2019 kom så ”Go with your heart open” – der med garanti var blevet et verdenshit, hvis den var udsendt af Ed Sheeran, Keane eller Passenger. Kvaliteten er altså i orden når The Victim sætter sin signatur på en sang, og lader den lufte i offentligheden.

Det har Target Group heldigvis opdaget og det vil senere på året resultere i et ny EP “When Everything Is Over (part one). Foreløbig kan vi glæde os over endnu en ny single – ”Someone else” – med tilhørende video.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.