VIDEO VIDEO PREMIERER

"Nye stærke singler fra Daniel Jul og Mike Tramp skuer tilbage – og gør indtryk her og nu"

Fotograf: PRESSEFOTO

21-årige Daniel Jul er en ung talentfuld jysk sangskriver, der over flere lovende singleudgivelser har vist, at hans dansksprogede sange tør noget, kan noget og vil noget. Han mærkes indlevende, ærlig og ligefrem, og præsenterer sine sange i et klassisk singer-songwriter univers, der ikke er bange for også at åbne op for en mere pop orienteret side. Den side høres især på hans nye single ”Se mig nu”. Om singlen fortæller han i pressematerialet –

“Min nye single er en tilbageskuende sang, som fortæller en historie taget ud fra mit eget liv. Den handler om at savne og om at miste. For et par år siden mistede jeg min stedfar, og i mange sammenhænge vil jeg ønske at han kan være der til at følge med i mit liv. Han introducerede mig bl.a. for gammel rockmusik og har dermed sat sit præg på mit musikalske ophav.  Den her sang er dedikeret til ham og alle andre, der kan relatere”.
 
“Se Mig Nu” er produceret og skrevet sammen Kasper Ejlerskov fra The Grenadines.

Også Mike Tramp har leveret en tilbageskuende sang med hans nye single ”Best Days Of My Life”. Sangen er hentet fra det seneste album ”Stray from The Flock”, der udkom tidligere i år – og som den 06.09.19 udkommer i en limited edition 2xLP version (purple colour) via Target Records.

Den radiovenlige heartland-rock lyd på ”Best Days Of My Life” suppleres af en åbenhjertelig tekst om de tre år Mike Tramp havde som frontmand i Freak Of Nature. Tre år som Mike Tramp tænker tilbage på som de bedste dage i hans liv, fordi han følte de var det komplette band – de var bedste venner, havde fælles visioner og mål og elskede at øve og spile sammen.

Mike Tramp er aktuel til hyldestkoncerten Dr. Rock Aid den 04.09. i Amager Bio og drager derefter på en større Europa turne med hele 26 koncerter i seks forskellige lande. I Danmark kan man opleve ham den 05.10 i Danalund Ungdomshus i Hvidovre, og ellers på 11 forskellige spillesteder i perioden fra 01.11 – hvor han spiller i Tøjhuset Fredericia – og frem til 04.12, hvor turen med hans Band of Brothers slutter i Stenløse Kulturhus.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.