VIDEO – VIDEO – VIDEO – VIDEoooo

”Rocken stikker i alle retninger”

Fotograf: PRESSEFOTO

Her på Side 33 er vi ikke meget for kassetænkning og for genre politi. For det må aldrig være en genrebetegnelse der gør om man lytter eller ej. Rockmusikken peger f.eks. i mindst lige så mange retninger, som udvalget hos den lokale fiskehandler i Esbjerg.

Tag nu bare dette firkløver af artister, der må hver sin facon i den grad er med til at gøre Neil Young’s berømmede linjer ”He, Hey, my, my, rock’n roll will never die, there’s more to the picture than meets the eye” til langt mere end bare et udsagn. Det er en livsstil – og den hørbart er under huden på dette firkløver. .

Danske Freddy & the Phantoms har skruet lidt ned for bluesen og op for blusset på vejen mod deres femte album ”A Universe From Nothing”, der udkommer i alle formater den 24.04.- og også det tredje single udspil ”River of Hate” (feat. Søren Andersen) at de er på absolut rette vej.

Deres gode kollegaer Billy Surfs med blandt andre Noah Rosanes om bord – har givet den mere klassiske amerikanske surf rock nye klæder og præsenterer den som et mix af moderne pop, beskidte guitarer og sjælfuld vokal. Man kunne også sige Dick Dale blander sig i en flirt imellem Blondie og Prince. Døm selv – og glæd Jer til EP’en ”Speak Up” der udkommer 20.03 med seks numre, der surfer der ud af på forfriskende vis.

De så kaldte anden generations musikere har ofte svært ved at træde ud af skyggen fra deres ophav, men det er efterhånden lykkedes for amerikanske Lilly Hiatt, der har levet et liv, der kan bære sangene selv. Og det gør hun mere end skønt og fornemt på seneste singleudspil ”Candy Crush” frem mod hendes fjerde album ”Walking Proof”, der udkommer i alle formater den 27.03.  

At der også er liv når man som band når til sølvbryllupsalderen er den canadiske supergruppe Blackie & The Rodeo Kings et levende bevis på. De har netop udsendt et af karrierens bedste album – ”King of This Town” – og den herlige ”Medicine Hat” med en tidløs 60’erne inspireret sound viser, at igen at man så sandelig kan være fremsynet, mens man også opmærksomheden rettet mod hvad der sker i bakspejlet.  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.