VIDEOPREMIERE fra Blind Vej Hjem

”Andensinglen ’Krystalkvinde’ er lyden af en øjenåbner”

Bag bandnavnet Blind Vej Hjem – der debuterede den 21. maj 2021 med den ganske lovende og levende single ”Lad noget gøre os levende igen” – finder du trioen Rasmus Elk Olsen, Nis Tyrrestrup og Peter Leth. De mødte oprindeligt hinanden i 2002 i bandet Naut, der blev opløst nogle år efter, men skabte grobund for medlemmernes videre færd på den danske musikscene, hvor de hver især har været vidt omkring.

Rasmus Elk Olsen har udgivet et enkelt soloalbum, og har ellers primært fungeret som tekstforfatter og producer. Peter Leth har også udgivet et soloalbumunder navnet Lost Atom, ligesom han har været bredt omkring som både trommeslager, komponist og producer. Nis Tyrrestrup har spillet med diverse artister og er aktuelt med i Love Shop,

Centralt for Blind Vej Hjem er det musikalske og personlige bånd, som de tre skabte dengang, og som de siden 2013 igen har dyrket i fælles lag. Dette i form af et fælles musikalsk fristed, hvor de kunne mødes og skabe umiddelbart uden fokus på retning og mål. Dette frirum, som passende kaldes Blind Vej Hjem har nu alligevel ført til de ti sange, som udgør bandets debutalbum, der udkommer 20. august 2021.

Andensinglen ‘Krystalkvinde’ – der udkommer på en streaming tjeneste nær dig den 18. juni – er en iørefaldende alternativ popsang med mindelser om 80’ernes britiske ny rockende musikscene a la The Cure. Sangen præsenteres som en delirisk og tvetydig kærlighedserklæring til én, som ikke har plads til mere end sit eget, på én gang smukke og skræmmende, livsværk – en sang om både at have hjertet i klemme, og bevare det på rette sted.

Fakta er at man som lytter mødes af en lyd, der er dejlig luftigt og let, med nogle let fængende musikalske og poetiske lag, som fans af f.eks. Jacob Bellens, Love Shop, Niels Skousen og Claus Hempler nok skulle kunne falde for.   

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.