VIDEOPREMIERE med Hvem er Alf?

"Ny single fortsætter fornemt eventyret om det ”hemmelige” pop/rock band på kanten af alt og ingenting"

Sidste år udgav Hvem er Alf? et mere end gedigent debutalbum, og det fik denne skribent til at indlede anmeldelsen således:

”Alf er din nye førstehjælper – hvis du holder af energisk dansksproget pop-rock!”  Som ”music-lover” er det bare en af de fedeste fornemmelser at blive præsenteret for et nyt band – en ny kunstner – der bare river ørene ud af sin ”comfort zone”, og som rusker musikhjertet næstekærligt – og efterlader en sådan ganske mageløs musikalsk nyforelsket.”

Og hvorfor sådan en reaktion? Fordi vi her har at gøre med et  band, der anno 2019 i den grad henter en tidløs rastløs melodisk energi og energi, der trækker tråde til den type musikhistorier, der også er fortalt af så forskellige navne som Voxpop, Malurt og The Minds of 99.

I forsanger Laura Lundfold har de et særligt stærkt kort, der med masser af inpact i hendes output, i den grad insisterer på at blive hørt – ligesom hun i øvrigt gør det så glimrende i front for Indian Cane.

Nu er Hvem er Alf? så klar med en single, der forhåbentlig blot er starten til et nyt eventyr med bandet. Bandet håber at singlen kan sætte gang i tankerne.  Er den verden vi lever i et bizart eventyr, hvor alt i sidste ende er sort og hvidt, spillet fixet og lykken nær? Eller er der andre kræfter på spil? Og hvilken brik har vi hver især så i dette gigantiske eventyr? Side 33 følger gerne med Hvem er Alf? i jagten på svaret.

Den eventyrlige video er lavet i samarbejde med Martin Albrekt.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.