Videopremiere med ny dansk instrumental duo

”Straight From The Moon To The Sun leverer et varmetæppe af lyd”

Fotograf: PRESSEFOTO

Straight From The Moon To The Sun er en ny dansk duo bestående af rutinerede musikalske kræfter i form af Morten Lundsgaard (Baal, Chasing Grace, m.fl.) på guitar og Johannes Gissel (Chasing Grace, The Billy Surfs, Select Captain m.fl.) på trommer.

Et nært venskab og en dybfølt kærlighed til de samme toner og stemninger har lagt fundamentet til et særegent projekt med dybe nordiske melodier i et farvet tonalt univers – båret af et bølgende organisk fundament. Stemningen er bevægende og inkluderende og føles mest af alt som et tæppe af lyd, der efterlader sjælen et varmt sted.

Straight From The Moon To The Sun er inspireret af flere forskellige stilarter, men tager udgangspunkt i et melodisk og drømmende univers, der meget gerne trækker i forskellige retninger.

Det kan høres på de tre single, som de foreløbig har indspillet, og som udsendes løbende digitalt. ”Heat” udkom den 27. januar, og nu følger så ”Pink Room”, som vi eksklusivt her på siden har videopremiere på. Et dejligt guitar drevet og rytmisk velfunderet nummer, som har fået sig en billedside i form af en farvestrålende og finurlig video, der på bedste vis understreger både venskabet bag og ambitionerne i projektet.

Trilogien bliver fuldendt når ”Night Swim” udsendes til marts, endda med en video, der afslører den nøgne sandhed omkring bandet!

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.