VIDEOPREMIERE med The Bridges’ Elephants  

”Det kreative rum er fyldt med elefanter, der bygger bro mod foråret”

Fotograf: PRESSEFOTO

I en gammel ladebygning i Præstø har The Bridges indrettet et stort studie, der sikkert kan gøre en del andre musikere grønne af misundelse, og udenfor er der marker så langt øjet rækker. Her skutter bandet sig sammen i årets mest grå og mørke måneder, og finder her et introvert ‘safe space’ med tid til fordybelse i musikken.

Det har de efterhånden gjort i mange år. Fire af de fem medlemmer i bandet var også en del af det fremragende pop-rock band WILD FOREST, der i 2017 udgav, den stadig meget anbefalelsesværdige EP ”Earthbound”.

Men hverken verden eller de fire venner – Rasmus Møller, Lasse Solevad, Marie Antonie og Frederik Hvenegaard har stået stille, og det kan høres på deres anden single under navnet The Bridges.

De præsenterer selv deres nye single ”Elephants” som en sang, der vil bør kunne vække glæde hos fans af kunstnere som Dopha og Mac Miller. Det er et godt bud. Det kunne måske også ‘bare’ vække glæde hos alle de lyttere, der er til en omgang med velskrevet og velproduceret catchy indiepop med et fængende beat, og ikke mindst en vedkommende tekst. En tekst, der tager sit udgangspunkt i kunsten at balancere mellem det introverte og det ekstroverte og vide, hvornår det er tid til at tage en time-out.

“Elephants” handler om at sige til sig selv at humøret godt må tage et dyk en gang imellem. Det kan være meget godt at vende opmærksomheden lidt indad og kigge på de elefanter, der gemmer sig i skyggerne. Men når så foråret kommer, er tiden inde til at se verden i øjnene igen med ny energi.

Og vi går lige nu mod lysere tider og foråret er så småt vej, og hertil må ”Elephants” – der er produceret af Lukas Vanggaard – meget gerne blive en del af soundtracket.

Singlen udkom digitalt den 17. februar, og i dag kan vi så præsentere en LIVE SESSION VIDEO. Her bliver du i et one-take suget ind i bandets univers og ført med på en guidet tour rundt i studiet, hvor bandmedlemmerne hænger ud både i højden og i bredden.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.