Videopremiere på ”Amak Trad” fra M. Rexen

”Grænseløs musiker leverer igen det uventede”

Fotograf: ALBUM COVER

Ligesom Bisse er M. Rexen ikke en musiker, der passer i hverken båse eller i forudbestemte kasser. Han er grænseløs i sin musikalske udfoldelse, og flytter derfor helt naturligt hele tiden nye grænser.

Det blev bemærket i forbindelse med hans debutalbum sidste år “United Kingdoms Part I – An Endless Sea of Honey”. Et album, der både imponerede og forvirrede publikum og anmeldere, men som også var baggrunden for at DJBFA tidligere i år tildelte ham en af deres tre ærefulde staminapriser, der i deres motivation for prisen blandt andet skrev : ” Der er ingen valg, som er nemme, heller ikke for Michael Rexen. Musikken er helt hans egen, tilgangen også. Grænseløs, iscenesat, uden filter og nær, helt nær. Kommercielt gennembrud – helt sikkert, der er masser af pop i manden – og alt den attitude, der hører sig til, uden at det bliver et postulat. Det er bare uundgåeligt, umuligt ikke at høre efter og forsøge at forstå “.

M. Rexen har i år fulgt debutalbummet op med albummet”United Kingdoms Part II – Animals of the Frozen Clouds. Resultatet er igen forbløffende – og bredt orienteret – hvor det igen høres at M. Rexen mest af alt er en dansk kunstner, som er et barn af verden, der rummer både det smukke, det sære og det svære.   Hvor bredt M. Rexen dækker musikalsk afspejles ganske godt ved at se på hans aktuelle sommertour, hvor han spiller så vidt forskellige steder som Roskilde Festival, Copenhagen Jazz Festival, den lille Møn Festival og ikke mindst – og naturligvis – på Den grænseløse festival i Ebeltoft.    

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.