Videopremiere på debutsingle fra OK ECHO

"Børn af 90’erne leverer nutidig og international klang"

Den nye københavnske duo, OK ECHO består af de to musikalske partners in crime, William Foss og Uni Askham.

Den 14. april udsendte duoen deres debutsingle ’Is It Over’. En vaskeægte breakup sang pakket ind i et alternativt guitarbaseret univers drysset med elektroniske elementer.

OK ECHO fangede opmærksomheden hos den britiske lydtekniker Chris Brown, som tidligere har huseret i Abbey Road studiet, og blandt andet har arbejdet med Muse, Radiohead og Paul McCartney. Det er Chris Brown der har stået for mix og master af både den aktuelle single og kommende debutalbum, og det giver en tydelig international klang over udtrykket.

Børn af 90’erne

William Foss og Uni Askham er begge børn af 90’erne. Da deres forældre dengang brød ind på teenageværelserne, for at tvinge dem til at skrue ned, var det lyden af grunge og den britiske alternative rockscene, der dominerede og var umulig at overdøve.

OK ECHOS musikalske univers bærer præg af netop den opvækst, og er en homage til 90’ernes og de tidlige 00’eres guitarbaserede sangskrivning. Der fornemmes en genklang fra tidligere tider, men den leveres med en tydelig og opdateret retningssans, hvor vokalen og den stærke melodi godt må stjæle fokus.

De to jævnaldrende musikere mødtes for seks år siden, da deres veje tilfældigvis krydsedes i København og de fandt hurtigt ud af, at de havde mange ting tilfælles, heriblandt kærligheden til musik og til den gode melodi. Under lockdown i 2020 stak de hovederne sammen for alvor og besluttede at danne duoen OK ECHO. Siden har de arbejdet på deres kommende album ’KINETIC’, der er planlagt til at udkomme i efteråret.

Så bare rolig – It’s NOT over – med denne single. Og foreløbig kan vi herfra på ‘godt jysk’ vel blot konstatere at de da har fået en helt OK start, der bør give genlyd i sultne rockhjerter.  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.