VIDEOPREMIERE på ny single fra Line Marianne

”Musik for nysgerrige natteravne og bevægelige romantikere – og fans af Kira Skov” .

Fotograf: PRESSEFOTO

LineMarianne – hvis borgerlige navn lyder Line Marianne Sørensen – debuterede som solist i 2018 og har med sine foreløbige singleudgivelser markeret sig flot med sin karakterfulde, melankolske vokal og en ganske stemningsmættende sangskrivning,

Hun er opvokset i udkanten af Odense, og har fra barnsben derudover opholdt sig ved den fynske vestkyst, hvor dagen var lys som vinduesglas og natten sort som tjære. Nærheden af vand, strand, natur, lys og mørke har altid været Line Marianne‘s store inspirationskilder, og hendes lyd rummer en ærlighed både vokalt, melodisk, harmonisk og lyrisk. Han har tidligere stået i front på et par udgivelser med STÅL og Alex Canasta.  

Hendes musik kan måske bedst beskrives som musik for nysgerrige natteravne og bevægelige romantikere. Den er tusmørkefuld og drømmende, og de simple, men svævende melodier er nænsomt loddet sammen med inspiration fra filmmusik a la David Lynch.  og fra kunstnere som Mazzy Star, Nick Cave og hendes barndomsidol Jim Morrison. Til tider kan hun måske også ’bare’ minde om et lidt lysere udgave af Kira Skov. En sammenligning, der på den nye single ”Oblivion” får ekstra næring af at Silas TinglefKira Skov’s faste musikalske partner – medvirker på guitar og trommer.

”Oblivion” – der udkommer digitalt på alle streamingtjenester den 29. oktober – er anden single fra LineMariannes kommende debutalbum. I juni udkom den første – ”To The Beach”, som henover sommeren er blevet spillet både på radio og livescener rundt i landet, hvor Line Marianne har turneret som support for Tue West, hvis band hun iøvrigt også har været en del af.

Hvor “To The Beach” var lyden af ‘sommer-retro-vibe’ tager ”Oblivion” os mere med ind i efteråret på en mørkere farvetone, som en understregning af den følelse af afmagt, som sangen er bygget op omkring.

”Oblivion handler om den afmagtsfølelse, der vælter ind, når man uforberedt bliver konfronteret med et andet menneskes mening om én. Om at give sig selv lov til at forsvinde ned i en tilstand af uklarhed og glemsel, for derfra at søge en vej ud mod ny styrke og erkendelse. At stå ved sin sårbarhed skaber et indre kraftfelt, og det er i virkeligheden der, alle mine sange kommer fra” , forklarer Line Marianne .

Musikalsk bliver sangen et iørefaldende og særegent mix af dansk, amerikansk og østerlandsk inspiration – med masser af tyngde i bas og trommer, en trodsig twang i guitaren og velvalgte temposkift. Et nummer man ikke bare lige slipper igen når først det har sat sig på øregangen – og det gør det hurtigt!

Der begynder i den grad at tegne sig et billede af en artist, der næppe bliver glemt når musikåret 2021 er gået på hæld – og som med garanti har meget mere i posen. Side 33 ser frem til at følge med på den videre vej.

Foreløbig er vi glade og stolte over at kunne præsentere VIDEOPREMIERE på “OBLIVION” –

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.