VIDEOPREMIERE på single fra Sweet Pete & The Land Band

”Erfarne folk bag nyt dansk country-rock band”

Fotograf: Pressefoto

Den 07.06. udkommer albummet ”Land” fra bandet Sweet Pete & The Land Band. En nyt band, der består af lutter erfarne folk. Grundstammen er tre musikere, man også kender fra Elevatorfører og så yderligere fire garvede danske musikere inden for folk, rock og country-genren. Der er tale om Christen Brunsgård (normalt trommeslager i Elevatorfører) vokal og guitar, Klaus Møller (Elevatorfører, Fløjl, Dry Stick) leadguitar, Henrik Poulsen (Peter Sommer, DeSoto Caucus) bas, Tobias Lange (Cancer, Wynona, Dry Sticks) trommer, Palle Hjort (Wall To Wall, Frimer Band, Pocket Players, Peter Sommer) orgel og Rasmus Skov (tidligere The Consolation) pedal steel – der altså nu er gået sammen med det mål at levere om omgang god, iørefaldende og atmosfærisk countryrock.

Det hele er skabt omkring et stort og mytologisk tekstunivers, der er skrevet af bandets 7. medlem, den også fra Elevatorfører velkendte tekstforfatter Peter Ole Pedersen. Musikken er komponeret af sanger Christen Brunsgaard.

Idéen kom da Peter Ole Pedersen var på roadtrup i USA, og det høres i teksterne. Udgivelsen fremmaner et musikalsk portræt af USA, hvor drømmen enten er løbet løbsk eller gået helt i stå. I stemningsfulde sange bliver landskabet skueplads for både den store historie og den enkelte skæbne. The Land Bands musik er altså både en hilsen til Amerikas dragende dobbeltidentitet som drømmeland og skræmmeeksempel, men også et originalt bud på Americana skabt af danske musikere.

Anmeldelse af albummet vil følge på Side 33. Foreløbig kan du se premiere på video til singlen ”A perfect place” – se nedenfor.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.