Vil du have det catchy, ungt og sprødt?

"Så tjek ORBLINs billedrige bud på et varmt sommerhit"

Fotograf: PRESSEFOTO

Københavnerbandet Orblin udgav deres nye single ‘Langebro’ den 28. april og i går den 12. maj udkom så musikvideoen til singlen.  

‘Langebro’ er en straks iørefaldende popsang, der opbygget af 80’er synth, energiske rytmer og en meget præsentabel pop-vokal i centrum.

Bandet har eksisteret siden 2016, så de efterhånden en sammentømret enhed. Som altid er det hele skabt i fællesskab af de fem tætte venner Mikkel Vilhelm Westh: vokal, Thomas Martin Rosendahl: guitar, Martin Langgård Ravn: bas, Rasmus Arentoft Nielsen: keys, og Joakim Johan Asmussen: trommer. Til dagligt læser de alle på universitet og er på SU-budget. Derfor indspillede de da også nummeret i et fitnesscenter, som de fik lov at låne, før det skulle rives ned:

“Vi forvandlede et gammelt Fitness World til midlertidigt hjemmestudie, hvor vi boede og indspillede demoer. De første dage havde vi ingen strøm, og det var absurd koldt. Til at starte med gik vi rundt i jakker og stillede gear op med lys fra vores telefoner”

– Mikkel Vilhelm Westh

Low-budget tankegangen har også været med til at skabe den stemningsfulde håndholdte video, som alligevel er lykkedes med at summe lidt ekstra af både coolness og varme storby-vibes.

Orblin har tilbage i 2020 udsendt en mere rock orienteret og engelsksproget EP, men har altså nu valgt at skifte til modersmålet. Det er der så foreløbig kommet en sang om at være i et forhold, hvor den ene er klar til at slå sig ned, mens den anden vil være ung og fri.

Uanset hvad føler jeg mig herfra fri og klar til en varm anbefaling.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.