VILD MED DANSK – og med videopremiere fra Kasper Buch

”Ny single tager afsæt i et stadig alt for tabubelagt emne om psykisk sårbarhed”

Fotograf: PRESSEFOTO

Kasper Buch er ude med sit tredje single udspil op til hans andet album, som forventes udsendt foråret 2022. Tidligere har stærke singler som ”Searching for the day” og ”Point this ship” været udsendt, og ikke mindst sidstnævnte har der været taget godt imod på såvel landsdækkende radio, som på Spotity. Derudover har de har været afsæt  til en del velbesøgte live job – blandt andet i forbindelse med årets Tønder Festival koncertuge i august.   

29-årige Kasper Buch er fra Tønder egnen – og har før han gik solo været en del af bandet Southern Sound, hvor han var sanger og sangskriver på et par album og en EP, der udkom i perioden 2017-2019.

Ja, rent faktisk udkom 2020 albummet ”Memories” også først som et Southern Sound album – før det blev ændret til et soloalbum. Forklaring følger i det store interview vi i dag også bringer med Kasper Buch her på siden.

For godt 10 år siden var den i dag 29-årige Kasper Buch på det man ville kalde afgrundens rand, som følge af et angstpræget liv, der samtidig isolerede ham fra omverdenen. Det havde store omkostninger – ikke bare personligt, men også i forhold til livsværdi, arbejdsevne. venner, bekendte, og familie. Der var meget som gik tabt, ikke mindst på grund af et stort tabu i forhold til hele området omkring psykiatri og sind.

Et aktivt valg gjorde at Kasper Buch nu er fri for sin angst – eller sagt med andre ord – ”han fik gjort sin angst til sin ven, der er med ham på vejen”.

Derfor spiller det bedre personligt for Kasper Buch nu – men han ser med stor alvor og bekymring på at antallet af mennesker – ikke mindst unge – med psykisk sårbarhed er stigende – og derfor læner han sig ikke selvtilfreds tilbage. Der en kamp der skal kæmpes – og det gør han blandt andet ved hjælp af sine sange – der nok er personlige – men også ganske alment rammende – pakket ind i et iørefaldende singer/songwriter pop-rock univers.  

“Vi skal bygge på vores erfaringer her i livet og lære af dem, gøre os stærkere. Det gør os bestemt ikke svagere at vi taler åbent om psykisk sårbarhed, tværtimod gør det os stærkere og bryder samtidig det tabu som florerer i samfundet”, siger Kasper Buch.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.