VILD MED MUSIKVIDEO – SIDE 9

”KROGEN – ”Cruiseren” fra kommende debutalbum fuld af frisk country/rock på dansk”

Fotograf: PRESSEFOTO

Den 1. juni 2022 udgiver Krogen sit debutalbum Henover Lakken, der vil indeholde ni numre med benzin, bakspejl og god retningssans som nøgleord. I første omgang udsendes det digitalt, men senere vil det komme på vinyl via det visionære og nysgerrige pladeselskab Kørfirs Records.

Albummet er indspillet og mixet analogt i Cable Hell Studio af ejeren Jonathan Højgaard, og det præsenteres med de bredt appetitvækkende ord Det’ country, det’ rock og det’ hjerteskærende folkesange.

Foreløbig har man kunne høre fire singler derfra, som ganske lovende har understreget, at Krogen er en historiedrevet sangskriver, der på modersmålet kommer godt rundt i ’the land of rock and country’, og dets charmerende og til tider skyggefulde randområder.

Senest er udsendt ’Heartland Rockeren’ Cruiseren” med tilhørende video.

Et nummer, der rummer forskellige følelser og perspektiver på provinsfænomenet ’snuller-ture.

For Krogen alias sangeren og sangskriveren Lasse Krog afspejler den nye single en typisk aften, da han boede på Vestfyn i den lille by Gelsted:

Der var sku’ ik’ meget at lave som teenager, hvis du ik’ havde en spand at køre i. En sikker succesfuld aktivitet var’n snullertur. Så lige en gut eller to med i bilen, åbne en 6’er, og så ned at finde Cruiseren “.

Noget der af Krogen og de gamle kammerater føltes som en hyggelig lille lovløs aktivitet, der momentant frigjorde den pulserende ungdomsenergi. For filmholdet Madagascart Prod, der står bag produktionen af musikvideoen, skulle den visuelle stil afspejle den rockede retro vibe, som sangen udtrykker: “

”Vi gav os selv det benspænd, at videoen skulle foregå i bilen så meget som muligt. Dette skabte naturligt nogle begrænsninger og åbnede op for kreative løsninger. Vi har forsøgt at skabe et univers, der så vidt muligt matcher den stemning, som vi forbinder med sangen.

Videoen handler om den enlige cowboy, som gennemgår nogle forskellige følelser imens han cruiser gennem livet. Han er ude for at slippe væk fra frustrationer, vrede, paranoia og jagter følelsen af frihed”

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.