VIND 2 BILLETER til KREBS & KVITNES KONCERT

”Vil du med sange på rejse - så læs hvordan du kan vinde her"

Fotograf: Brian Selander

At man ikke længere spilles på landsdækkende radio, behøver ikke betyde, at man ikke er populær. Det er Poul Krebs et sundt og levende bevis på. Rent faktisk er han stadig storleverandører af små sensationer her 40 år efter debutpladen “Efter stormen”.

Efter en succesfuld ”Best-of” sommertour med hans velspillende og well-swingende All-Star band – har han netop udsendt et lunt og lyttelækkert studiealbum med vennen Henning Kvitnes – ”Sange på rejse” og med det i kufferten drager de to – i godt selskab med deres band – nu på turne – først i Danmark og siden i Norge.

Turneen starter den 24.09 Godset i Kolding – og så går tour-bussen ellers mod Brande, Støvring, Vemb, Randers, Grenaa, Esbjerg, Skanderborg, Næstved, Rødovre – inden de slutter den danske del af turen på Bornholm i Musikhuzet den 05.10.19. I Norge napper de så efterfølgende ni koncerter i perioden 09.10 – 19.10.

Vil du vinde to billetter til en af koncerterne, så skal på blot sende en mail inden den 19.09.19 til kontakt@side33.dk og skrive “VIND KREBS & KVITNES” i emnefelt.

Medlemmerne af ”Fællesskabet Side 33” har netop modtaget et 16 sider langt nyhedsbrev, hvor vi blandt andet har et eksklusivt interview med Poul Krebs, og over 10 spørgsmål kommer vi vidt omkring. Han deler blandt andet sin “opskrift” på at kunne blive ved at præstere efter et et langt liv i musikbranchen – han siger :

”Det eneste der er sikkert i min verden, er at hvis man selv føler at man gentager sig selv, så mister man gejst og lyst til at lave nyt. Derfor er nysgerrigheden motoren i det hele, og ingen gode sange kommer til nogen sangskriver – de må sgu selv ud og finde dem!”

Og at Poul Krebs stadig formår at flytte sig og levere nye levedygtige sange var blandt andet hans optræden med Henning Kvitnes og band på Tønder Festival et levende bevis på. Udover 9 af 12 sange fra det nye album spillede de blandt andet nummeret “Ingen grænser for kærlighed” – og den lød ærlig talt allerede som en ægte evergreen. Dem har de allerede så rigeligt af – f.eks. “Wooden Bridge” og “Blå Hotel”, som begge lød fuldmodne og helt friske på at komme med, hvis de venner gør alvor af at lave en “Flere sange på rejse”. En helt igennem pragtfuld koncert – og en troværdig og alt andet end tøvende tyvstart på deres tour , der også viste at de ikke kun er pleasere for the crowd. “Sådan nogle som os” var med, men var ikke udvalgt som et af to ekstranumre, det var istedet de mindre kendte perler som “Evig Eies” og “Ved havet”. De femten sange de præsenterede her ved premiere koncerten er i sandhed sent på en hyggelig og behagelig rejse. Vi kan kun anbefale at følge med – og forvent bare et femstjernet Blå Hotel!  

 

Poul Krebs & Henning Kvitnes med band på Tønder Festival

Og man skal være hurtig, for lige pludselig er de herrer videre og igang med noget andet. Som man nok vil fornemme via nyhedsbrev interviewet med Poul Krebs er han ikke en mand, der sidder meget stille, og i forrige uge gik salget derfor i gang til hans ”Små sensationer” tour i 2020. Igen med hans All-star band, og med fokus på hele ”Små sensationer” albummet, der næste år fylder 25 år. Behøver vi at skrive at alle annoncerede 12 koncerter stort set allerede er udsolgt! Imponerende. Men det er så også det helt rette ord om indholdet på omtalte album!     

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.