VIND KONCERTBILLETTER og en CD med FRONTM3N

”Der er garanti for vokalharmoni i topklasse, og en nostalgisk musikalsk rejse, når trioen gæster landet i næste uge”

Fotograf: PRESSEFOTO

Peter Howarth (sanger i The Hollies siden 2004), Mick Wilson (sanger i 10CC fra 2000-2018), og Pete Lincoln (sanger i Andy Scotts Sweet fra 2006-2019, og i Sailor fra 1996-2006) har i flere årtier udover de faste aftaler, som de førnævnte, også været ganske aktive i enten eget navn, som komponister eller som studiemusikere for diverse verdensnavne.

For godt 25 år siden var de alle tre hyret af Sir Cliff Richard som backing vokalister – og de fandt her ud af deres stemmer i den grad harmonerede godt sammen. Selvom de har været venner siden, skulle der dog gå over 20 år før de samlede sig som bandet Frontm3n.

I 2018 udsendte de så dobbelt albummet ”All For One” – der er udsendt som album (LP + CD) og som 2CD med studieoptagelser med både egne original numre + covernumre, og så en akustisk LIVE CD, hvor de f.eks. fortolker The Hollies’ – ’The Air That I Breathe’ og ’He Ain’t Heavy, He’s My Brother’, The Sweet’s ’Fox on the Run’’ og ’Ballroom Blitz’, 10cc’s ’I’m Not In Love’ og ’Dreadlock Holiday’ samt Cliff Richard klassikere som ’Carrie’ og ’Move It’.

Den 25.02 er de på plads i Amager Bio, dagen efter på Fermaten i Herning, og den 28.02 på Hindsgavl Slot. Der venter alle steder en akustisk intim-koncert med tre store stemmer og hver deres guitar. Det er således både musikhistorie og et frisk bud på hvordan en 60’er/70’er inspireret soft-rock kan lyde anno 2020, der venter.

Så holder man af vokalharmoni og lead-vokal på absolut højeste niveau, så er der altså mindst tre gode grunde til at søge mod disse koncerter, der med garanti både vil blive en hyggelig, hjertevarm og nostalgisk musikalsk rejse igennem seks årtier.

I samarbejde med Amager Bio har vi fået mulighed for at udlodde 3 x 2 koncertbilletter til Amager Bio koncerten + en CD med Frontm3n . Så skriv blot FRONTM3N i kommentarfeltet hvis du vil deltage i lodtrækningen. Vinderne kontaktes direkte og vil offentliggøres lørdag den 22.02.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.