VIND TO BILLETTER TIL LEEROY STAGGER på Bartof Station

”Rygterne svirer - denne koncert kan meget vel blive the talk of the town!"

Svenskerne har i mange år haft næse for at få mange fantastiske roots, rock og country navne fra US og omegn til at besøge dem. Det har knebet mere med at få disse navne til Danmark. Det er der dog begyndt at blive lavet om på via kreative kræfter på steder som f.eks. Pavillionen i Grenå, Bygningen i Vejle, Tobakken i Esbjerg og Posten i Odense, Hotel Cecil i KBH og ikke mindst Bartof Station på Frederiksberg.

Sidstnævnte arbejder blandt andet sammen med Rootsy Music fra Sverige. Mange af de koncerter Rootsy Music har afholdt i årenes løb har Christer B. Jarlås være involveret i – og har derfor det man må betragte som sort bælte i emnet . Om næste uges koncert på Bartof Station skriver han med begejstring i  tasterne – 

”Det er en helt unik sanger og sangskriver, der ankommer til Bartof Station tirsdag den 12. november. Den canadiske sanger og sangskriver Leeroy Staggers navn får muligvis ikke så mange klokker til at ringe for alle musikelskere, men forhåbentlig ændres det her efter udgivelsen af ​​hans seneste album, ”Strange Path”.

Selvom han ikke har nået det bredeste publikum, har Leeroy Stagger hidtil udgivet 11 meget anerkendte albums, 2 EP’er, og han har 17 år, som sangskriver bag sig. Det har givet ham et godt omdømme, som en mesterlig lyriker og en meget spændende sanger og musik – såvel live, som på album.

Jeg har lyttet til det nye album mange gange i de seneste uger og er stadig helt forundret over, hvordan jeg skal klassificere Leeroy Stagger – hvilket ikke mindst skyldes, at han tilbyder et enormt spændende udvalg af sange med elementer fra elektrisk folk, blues og Americana – blandet med en masse pop årgang 1970’erne, og så han også en herlig punkholdning i sit udtryk.

I efteråret 2019 er Leeroy Stagger og hans band blandt de mest spændende inden for rock og americana, du kan lytte til. At høre en sanger og musiker i dette format på et et så lille og intimt miljø som Bartof Station er noget, som enhver ægte musikelsker bør hengive sig til.”

Vi kunne ikke skrive det bedre selv. Det her er mulighed man ikke må snyde sig selv for. Vil du have chancen for at vinde to billetter så kom til tasterne og skriv i kommentarfeltet – og skriv gerne hvem du mere går og drømmer om at se et lille intimt spillested som Bartof Station en dag.  

VI trækker vinderen Lørdag den 09.11.19.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.