WICKMANN FESTIVAL udvider nu med campingområde

”Græsset må både betrædes og soves på – billedet af en RIGTIG festival tegner sig!"

Fotograf: Mads Kornum

Som vi tidligere har omtalt, har Nykøbing Falster fået sig en ny lokalt forankret folk/blues/roots festival – der i år har fået vokseværk – og nu tilbyder hele 22 timers dansk kvalitetsmærket ’hand-made” musik i dagene 6.-7. august.

Fredag den 6. august kan man f.eks. høre Nille Nyc, Natasja Lee Dickinson, Øernes Blues Band, Jakobsen og Tobacco – mens lørdagen blandt andet byder på Jan Milton, Walther, Artisterne, Rosewood Blues band og en afsluttende ’surprise”.

Foto – Claus Munk Christensen

Mange forbinder dog en rigtig festival med overnatning – både af praktiske årsager, og for ikke at skulle have unødige opbrud i hele festivalstemningen. Og nogle gange er det jo bare så skønt at kunne komme sovende til både de små og store minderige oplevelser. Og dem skulle der være mange gode muligheder for at finde her hos Wickmann.

Efter en periode med tvivl om muligheden pga. en stadig drilsk spøgende pandemi med deraf følgende restriktioner, er det nu blevet klart at DET ER MULIGT AT CAMPERE på det skønne landsted, hvor festivalen afholdes.    

Sammen med en 2-dages billet kan du derfor nu tilvælge en teltplads på festivalens campingområde for bare kr. 100 ekstra. Der er toiletter, og mulighed for vand på campingområdet.

Der er gode parkeringsmuligheder og BUS 740 holder også ved festivalen på anmodning – for sådan spiller det når det hele er lokalt forankret.

Så vi kan kun opfordre herfra – skynd dig at sikre dig en billet via https://wickmannfestival.dk/ hvis du er til en både bæredygtig, hyggelig og helhjertet helhedsoplevelse.

Pressefoto

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.