PRISMA i nye omdrejninger

"Deres to EP’er samles nu på vinyludgivelse"

Fotograf: Caroline Fjerbæk Olsen

Det lille pladeselskab, Moby Disc Records, der udspringer sig af den hæderkronede pladebutik Moby Disc i Odense, har i dag leveret lidt af en nyhed.

De udgiver nemlig den 19. august en LP med PRISMA – et af tidens varmeste og mest cool danske navne indenfor den mere moderne og uforudsigelige indierock. Der hvor støj, melodiøsitet og intensitet godt må rime og flirte.

LP’en samler duoens to EP’er ”Her” (2020) og ”Inside Out” (2021) – og udkommer som en limiteret rød vinyl.

Det er ikke mindst singlen I Never Wanted To Meet You fra ”Inside Out”, der har hittet og gjort bandet, der består af søstrene Sirid og Frida Møl Kristensen, til et populært live band med succesfulde optrædener på blandt andet Roskilde festival, Spot Festival, og sidste års Gaffa på Græs.

Som de fortalte SIDE 33 i forbindelse med Gaffa prisen i marts, så er de konstant i studiet, men hvad det ellers udløser af nyt materiale i år har de endnu ikke en strømlinet plan for.

”Vi skal bare lege fucking meget i 2022”, sagde de samstemmende. Et godt udgangspunkt, der foreløbig har resulteret i en særdeles velkørende ny single ”Drive”

Via Moby Disc hjemmeside kan der foretages forudbestillinger af albummet fra den 29.07.22 kl. 9.00, og der er endda signerede eksemplarer til de hurtigste!

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.