Effektivt livstegn fra den melodiske rock

"BOYS FROM HEAVEN udfordrer ’Boys of Summer’ på ny single”

Fotograf: PRESSEFOTO

En stærk debut kræver selvfølgelig en stærk opfølgning. Sekstetten Boys From Heaven er den 9. juni 2023 klar med deres andet album The Descendant. Det udkommer digitalt, og på CD og vinyl via Target Group. De foreløbig to singler fra det kommende album tyder på at Boys From Heaven har tænkt sig at efterleve ‘kravet’.   

Debutalbummet The Great Discovery fra 2020 gav vi her på siden hele fem ‘SIDE 33 skiver’ under overskriften; ”Himlen har sendt en hjertestarter til den melodiske rock, der kalder på en genopdagelse”

Gruppen er på deres opfølger stadig tro mod 80’ernes AOR-univers, men har fundet større inspiration i en mere atmosfærisk lyd, hvor drømmende lag, punchy synthesizere og trommemaskiner blandes med bandets organiske og autentiske lyd.

Samlet i en detaljerig produktion, som er mixet og mastered af svenske Erik Martensson, der blandt andet er kendt for sit samarbejde med Ronnie Atkins i duoen Nordic Union, og fra bands som Eclipse og W.E.T.

Ligesom nogle af inspirationskilderne – Toto ”Pamela”, Boston ”Amanda” og Journey ”Suzanne” skal Boys From Heaven selvfølgelig også have en sang med en navngivet kvinde i hovedrollen.

Valget er faldet på ”Sarah”, der er titlen på deres anden single. ”Sarah” tager dig med på et hjertegribende synthwave-powerballade nostalgitrip. Den sexede sax lyd, trommemaskinerne og synthesizerne sender dig helt tilbage til midten af 80’erne, hvor storladne og fængende melodier herskede over FM radiostationerne, og man på toppen af hitlisterne kunne finde navne som Hall & Oates , REO Speedwagon og Don Henley.

Boys From Heaven lægger da heller ikke skjul på at ”Sarah” er skabt med netop Don Henley’s “Boys of Summer” i hjertekammeret. Resultatet er en iørefaldende pop-rock perle, der nok engang beviser, at hvis håndværket og arrangementet er i orden – og man har en mere end fremragende sanger (Chris Catton) i front, så kan man komme ganske langt omkring med ”just another heartbreak love song’.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.