Flere søde historier fra det musikalske fristed

"History of Sugar er ude med endnu en dejlig nonchalant og nemt fængende video"

Fotograf: PRESSEFOTO

Tilbage i november havde vi videopremiere på det tredje single udspil fra History of Sugar, en ny dansk/amerikansk/svensk indiepop-trio med base i Danmark.

“Plywood Confidence” var en single, der på funky og finurlig vis fandt ind til lyden i hulrummet imellem Bee Gees, INXS og tidens skæve tand. Denne gang står den på en omgang mere lige-ud-af-landevejen omgang pop-rock med nonchalant americana kant – ikke ulig det man i disse år kan frydes over at høre fra en artist som amerikanske Aaron Lee Tasjan.

Det er danske Miccel Mohr, amerikanske Charlie Shapiro, og svensk-amerikanske Andrew Collberg, der udgør der fælles musikalske fristed og fællesskab – der altså er døbt History of Sugar. Bandet er sammen om tingende og har derfor selvfølgelig instrueret og produceret de aktuelle videoer til deres fire singler.

Den nye single ”Do The Nonchalant” – en cool sag om ung kitschet kærlighed – har fået en billedside, der lægger sig i naturlig forlængelse af de tidligere videoer, og byder såmen både på en majestætisk hest, en gammel beige pickup, et flyvende hoved, den grønlandske sangskriver og skuespiller Nive Nielsen – foruden Charlie Shapiro og Andrew Collberg.

Der begynder sørme at tegne sig en billede af et bæredygtigt band, der med melodisk snilde favner både kant og kitsch, og ikke mindst kærligheden til både musikhistorien og livets både søde og sørgmodige sider.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.