Ginne Marker fortolker The Weeknd

”Singlen er med på kommende album med en frisk samling af akustiske covers”

Fotograf: Brian Selander

”Acoustic Love Sessions” er første del af en ny serie, der udgives af det franske pladeselskab Think Zik, der er grundlagt af Malick N Diaye, der er en stor musikelsker og igangsætter.

Kærligheden er temaet i 14 akustiske og organiske sange, der alle er fortolkninger af for de fleste velkendte hits.

»For mig er gensyn med sange en form for hyldest,« siger manden bag, der er en af ​​dem, der mener, at sandheden i en sang ofte ligger i dens reneste og mest afklædte udtryk.

På udgivelsen, der er planlagt til den 1. juli, og som udkommer både som 2LP og CD , er der således hverken trommer, click, eller elektriske instrumenter.

Alle sange er sunget af spændende franske artister som f.eks. Rover, Imany og Tété, hvis fængende og personlig fortolkningerne af Chris Isaak, Jazmine Sullivan, Kylie Minogue allerede har været ude som singler.

Det samme har ”Blinding lights” fra Ginne Marker, der er den eneste ikke franske artist, der har fundet vej til dette smagfulde og stærkt anbefalelsesværdige album.

Hendes franske publikum får endda i næste uge mulighed for at opleve hende live når hun den 24. juni indtager Jazz Club Etoile.  

Endnu et par opsigtsvækkende skridt i en karriere, der i helt rette tempo virker til kun at gå en vej – og det er fremad. En karriere, der dufter mere og mere af et internationalt gennembrud. Senest så man i mandags, at både hun og hendes egne sange også kan begå sig og tryllebinde hele 10.000 mennesker i Royal Arena, hvor hun var support for Eric Clapton.

Albummet ”Acoutstic Love Sessions” kommer til at indeholde disse sange:

River – Ben L’oncle Soul

Tete – Can’t Get You out of My Head

Ginne Marker – Blinding Lights

Anwar – … Baby One Moretime

Imany – Bust Your Windows

Paper Plane – Shape of My Heart

Yaya Minte – Tennessee Whiskey

Hugh Coltman – Mad About You

Axelle Rousseau – You Do Something to Me

Saandia – Don’t Speak

E.b – Do You Really Want to Hurt Me

Faada Freddy – Sayin’ About You –

Rover – Wicked Game

China Moses – Are You Gonna Be My Girl

Ginne Marker har også lige udsendt en video med en LIVE studio session udgave af hendes ”Never Golden But Beautiful”. Et nummer vi her på siden kårede til årets bedste danske single 2021.

Vil du opleve Ginne Marker live bliver der masser af muligheder i de kommende måneder – f.eks. spiller i morgen spiller hun i Baggården Cafe 31E  i Horsens, den 2. juli på Nibe festival og den 04. juli spiller hun på dette års Copenhagen Jazz Festival til Jazz by the Sea 2022 – billetsalget er netop gået i gang.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.