Ginne Marker med overraskende nyt

”Live-i-studiet album med tilhørende film er på vej”

Fotograf: Caroline Gottlieb

Ginne Marker har allerede via hendes to lyttelækre folk-pop-jazz album ”Seasons To Come” (2019)  og ”Ulteria” (2021) – og en særdeles aktiv live aktivitet, skabt en stor og velfortjent opmærksomhed omkring hendes musikalske virke, i såvel hjemland som udland.

Med en naturlighed og en kvalitet omkring såvel sang, sangskrivning og guitar håndtering, som er meget få forundt, har hun i den grad ramt noget, der ikke ses meget lignende af på musikscenerne rundt omkring os. Hun spiller og synger til både hjerne og hjerte, med en nærmest superiør sanselighed matchet en både mageløs og menneskelig musikalitet.

Midtvejs i album tour og festivaler sidste år tog hun i studiet med sit band – Johan Dalgaard – keyboards, kor, Fredrik Landh – bas, kor, Kasper Langkjær – trommer og Aske Jacoby – guitar, kor, og de indspillede her en håndfuld sange hentet fra hendes to album.  

Det er der nu kommet et ‘live-i-studiet’ album ud af med en tilhørende film. Albummet udkommer 24.02.23, mens en singleforløber i form af “Everest – A Live Recording” udkommer allerede den 27.01.23. Forventningens glæde er antændt, men kender man Ginne Marker ret, bliver forventningens glæde ikke den største.

Ginne Marker er desuden brandvarm og aktuel med hendes seneste funky og dansable single ”Something in the way you move”. Den bør for de fleste kunne tænde lys på selv den mest grå Januar dag.  

Hun fortsætter endvidere hendes trio tur – sammen med Aske Jacoby og Johan Dalgaard – fra den 18. januar, hvor hun går på scenen hos Dexter i Odense. Herfra går turen så ellers rundt til 22 forskellige andre gode danske spillesteder, med en afstikker undervejs til Paris, inden hun lukker den danske del af turen den 9. marts hos Ny Teater i Horsens, for så at drage mod  Norge og Frankrig for at sætte det sidste punktum af denne store efterårs/vinter/forårs tour.  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.