Højt belagt glamrock til din julesok

”SilverGlam tager uhøjtideligt tråden op fra Slade, Mud og Wizzard”

Fotograf: Pressefoto

For nylig bragte vi historien om det nye danske band SilverGlam, der udsendte deres herlige debutsingle ”Moonlight In Baskerville”, der var en glemt glamperle fra 70’erne; skrevet af makkerparret Chinn/Chapman til bandet Sweet. Nummeret blev aldrig andet end indspillet som en demo, før det altså nu blev velkomment og vedkommende taget op af SilverGlam næsten 50 år senere.  

Nu synger SilverGlam så på deres anden single julen ind med et fængende og frisk bud på en helt ny julesang med titlen ”No One Waits Till Christmas”. En begavet bjældeklingende og cool klokkebimlende højtidsbelagt sang, der dufter af frisk fyrretræ – samtidig med at den er ganske tro mod traditionen inden for 70’ernes glamrock. Du ved dengang, da Slade ønskede “Merry Christmas Everybody”, og Wizzard sang “I Wish It Could Be Christmas Everyday”, mens Mud var i det melankolske hjørne med “Lonely This Christmas”.

SilverGlam står ikke tilbage for disse tre af fortidens spøgelser og drømmer om den eneste ene i deres bud på en ny juleklassiker.  

De foreløbig to singler er en lille forsmag på bandets debutalbum ”The Glamrock Sessions Vol. 1”, der udkommer i starten af 2022.

SilverGlam har base i København, og består af Gert Oestrich (trommer), Elsebeth G. Jensen (sang), Thomas Carstensen (sang), Henrik Botoft (guitar) og Henrik Christiansen (bas).

Som særlig gæst på ”No One Waits Till Christmas” medvirker Peter Peter (guitar) ligesom han gjorde det på førstesinglen.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.