”KOM MED ET BUD – hvis du vil eje en SIDE 33 t-shirt”

"Sort/hvid fredag byder på unikke T-SHIRTS og ny VIDEO fra Jonas Schou & Mathilde Falch"

Fotograf: Mads Kornum

Jeg skal slet ikke her på en musikside gøre mig til smagsdommer over forbrugsfester. Til gengæld vil jeg gerne erklære mig som tilhænger af behovs- og risikoanalyser. For hvad er det virkelig, at jeg og mine nære og kære har konkret behov for til daglig, og under juletræet – og hvorfor? Eller måske vigtigere endnu, hvad har verden udenfor min egen næsetip brug for i disse år?

I know! Det er simple spørgsmål, uden lette svar. For vi må vel efterhånden bare erkende og konstatere, at vi lever på en klode, der efterhånden med større og større bogstaver fortæller, at mængden af tilstedeværende ressourcer simpelthen nok bare kræver, at vi lidt oftere stiller os de ovennævnte spørgsmål fremfor bare at forbruge, fordi vi er så heldige at vi kan.

Men nok om forbrug. Og dog. For forbrug er jo også et spørgsmål om hvad man vil opleve her i livet, hvor oplyst man vil være, og om hvilke virksomheder man gerne vil støtte, og derved forhåbentlig være med til at se dem vokse og vækste – måske endda bæredygtigt.  

Så i dagens anledning kan du måske bruge et minut på at spørge dig selv – om du vil støtte en lille enkeltmandsbiks, der har passion og vision for den brede musikformidling – og om du vil gøre det ved at BYDE på en af de blot 7 tilbageværende originale SIDE 33 økologiske t-shirts i mærket Stanley/Stella.

De er trykt og leveret fra de gode fremadstormende folk fra Another Solution, der også står bag kvalitets merch til f.eks. Iris Gold, Jesper Binzer, Faustix, Freja Kirk, De Danske Hyrder, Mike Tramp, GAFFA oma.  

KOM MED ET BUD

Vil du have chancen for at blive den musikglade ejer af en SIDE 33 t-shirt så kom med et bud på vores restlager fra første og hidtil eneste optryk.

BUDDET skal minimum lyde på kr. 133,00 (porto inkluderet) – og du kan give det via kommentarfeltet eller ved at sende en mail til madskornum@side33.dk. BUDRUNDEN KØRER FREM TIL MIDNAT SØNDAG 28. november, og sammen med buddet skal du selvfølge skrive hvilken T-shirt du byder på.        

DER ER 4 STK. HVIDE T-SHIRT med lille brystlogo – 3 af dem i LARGE, 1 enkelt i XX-Large.

DER ER 3 STK. SORTE T-SHIRTS med stort logo – 1 af dem i X-Large, 2 i XX-Large.  

Har du ikke behov for en T-Shirt, men bare gerne vil støtte SIDE 33 kan du gøre det ved at støtte med et medlemskab til kr. 33 om måneden eller kr. 333 om året. Dette gør du via køb via vores ”SHOP” i menu bjælken.

UDEN STØTTE OG SAMMENHOLD INGEN ….

Men der er også andre gode ting at støtte, hvis du har tid, lyst og overskud. Vi vil derfor høfligt gøre opmærksom at det kan være en god idé, at tjekke varelageret ud hos nogle af vores gode annoncører. Der er er masser af musikalsk brændstof, og såvel oplagte som alternative gaveidéer, at hente der, uanset om du tager en tur forbi Hotel Fuglsøcentret, Karosserifabrikken, Duluxe Music, RÅK & RUL, Lasse Helner, Me and Maria, HEINE Mindstrup, Blues Heaven, Richter i Gladsaxe, Forlaget Momenta, Stille Støj, Kulturforeningen Spilledåsen, Spillestedet Harders eller Wickmann Festival.

Sammen får vi det til at spille – trods mislyde, mundbind og mystiske mørkemænd- og kvinder!

Lad os fortsætte med det, og hvorfor ikke samtidig med at vi nyder mere god ny musik – f.eks. en helt ny og dugfrisk video fra den glimrende og desværre stadig lidt underkendte sanger og sangskriver Jonas Schou, der er ude med en skøn duet sammen med Mathilde Falch. Nummeret er en forløber for en det tredje Jonas Schou album, der udkommer i 2022.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.