Lad os danse med Things We do for Love

"Laurits Emanuel fyrer ekstra op under drengerøvene"

Fotograf: Maria Fremming

Sidste år udsendte trioen THINGS WE DO FOR LOVE, der består af hele 125-års syngeerfaring fra Ivan Pedersen, Peter Busborg og Jørgen Thorup et særdeles velplaceret debutalbum, der bedre sent end aldrig netop har fået nogle pæne ord og 4½ ’Side 33 skiver’ med på vejen her fra siden.

Blandt mange minderige numre finder du på albummet ”Lad os danse, mens vi kan”, der ud over at være lyttelækker musik for øregangen i alt sin venlighed lige erindrer os alle om, at vi skal huske at leve, danse og elske, mens vi endnu kan.

Et budskab, der ikke er blevet mindre aktuelt. Det giver jo ihvertfald varmen, også i kolde tider, at danse. Så lad os skrue op for varmen via musikken.

Da Laurits Emanuel fra Fyr og Flamme hørte sangen, udbrød han: ”Den skal da laves i et dance-arrangement, der i den grad sparker røv. Jamen, sådan et laver jeg da..”.

Som sagt så gjort, og remix-singlen – lavet i samarbejde med hans sin faste producer-makker Rune Borup – er netop udsendt digitalt med en tilhørende video. Et regulært 80’er sus, der også her i 2022 bør kunne give fuldt hus på et dansegulv nær dig.  

THINGS WE DO FOR LOVE tager her I september og oktober på landevejen med masser af kærlighed og musik i luften, og det forlyder at de udover de stærke sager fra debutalbummet, også har lidt godt nyt med i kufferten.   

Efterårs tour :

22.09 Musikladen LØNSTRUP

23.09 Remisen BRANDE

24.09 Sagafjord ROSKILDE (UDSOLGT)

29.09 Elværket ÅBYHØJ

30.09 Hotel RANDERS

01.10 Hotel Dolphin HERNING

13.10 Marsvinet MIDDELFART

14.10 Pakhus 8 PRÆSTØ

15.10 Ridehallen Grønnegades Kasserne NÆSTVED

16.10 Vesthuset SORØ

25.10 Spilledåsen  STORE HEDDINGE

28.10 B&W Cafeen HASLEV

29.10 Brundby Rock Hotel SAMSØ

30.10 Birkelundgaard  ALBERTSLUND

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.