Lasse Storm sætter spot på den uskønne virkelighed

”Ny single rummer end bare ’Candy’ for øregangen”

Fotograf: PRESSEFOTO

Hvor sanger og sangskriver Lasse Storm hidtil mest i sine tekster har taget udgangspunkt i scener fra hans eget liv og de nærmeste randområder, så går han lidt andre veje på den nye single ”Candy”. Han formår på lidt under 3 minutter at levere et råt for usødet musikalsk portræt af en ubarmhjertig og hård kvindeskæbne. ”Candy” er upoleret socialrealisme, der beskriver en virkelighed af svigt, brutalitet og liveporno. Tilsat en varm og let tilgængelig countrypoppet melodi, hylder singlen kampen for overlevelse på trods.

“Candy er en sang om en pige jeg engang kendte.

En sand og hård historie. Men jeg synes, den fortjener at blive fortalt.

Hun repræsenterer liv, som de fleste af os nok har kendt til, men helst vil glemme findes derude.

Hun er en overlever, og hendes fortælling er lige så meget en del af vores fælles, som din og min er”

– Lasse Storm

”Candy” er den fjerde single fra Lasse Storms kommende andet album, der udkommer den 17. september og samme dag spiller han med band på Dexter i Odense på Nashville Nights International Songwriters Festival. Singlen viser en sangskriver, med fortsat vokseværk, der ikke slår blikket ned,  når virkeligheden er uskøn, men i stedet fortæller historien videre på en måde, der både i musik og tekst tvinger dig til at lytte.

”For alle de slag han gav hende / med bæltet helt uden at betale hende / giver hun ham tilbage / i nat når han kigger / på hans skærm og hendes kamera blinker/ danser for ham nøgen / så alle øjne kan se / hvad hans verden har gjort hende til”

– fra “Candy”

Ligesom teksterne gerne vil binde vores fortællinger sammen har Lasse Storm også et musikalsk afsæt, som peger ind i en større historie. Han er gennem sin opvækst formet af traditionelle genrer som bluegrasss, roots, folk og country – alt det vores popmusik er kommet af. Og det er de nye sange med fuldt overlæg farvet af. Med hans helt eget ‘take’ på, hvordan man skriver sange anno 2023, vil han gerne minde om, hvor vi kommer fra – ligesom han gjorde på sit banebrydende debutalbum ”Holmegårdsvej og andre historier”.

Digitalt udkom sangen i går den 9. juni som single på en streaming tjeneste nær dag, og i dag kommer så en live-session video til sangen indspillet med De Lokale. Se PREMIERE lige her:  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.