‘Scoresang’ fra The Mukherjee Development      

”Ny iørefaldende single giver straks lyst til luftguitar og dans og mere til”

Fotograf: Anders Johansson

Som tidligere omtalt har det spirende musikkollektiv The Mukherjee Development været i studiet for at færdiggøre deres andet album, hvor deres personlige blanding af americana, indie, roots og rock igen foldes ud.  

I fredag udkom den første single fra det album. Singlen ”Should I Dance for You” er en af den slags straks fængende sange, hvor man helt automatisk indfanges af både tekst og musik, og undervejs skiftevis får lyst til både at synge med, spille luftguitar og danse. En sang om at finde modet til at fange andres opmærksomhed, også selvom ikke alle synes, at man nu har lært at synge, og oveni giver udtryk for at man nok mest af alt bare har kopieret Kurt Vile.

Om historien bag sangen fortæller sanger og sangskriver Oscar Mukherjee;

“Jeg har ofte stået til en fest, kigget på den søde pige og manglet modet. Jeg har savnet at den fede sang kom på. Altså dén der sang fra Taratino-filmen der gav mig selvtillid, swagger og coolness, så jeg turde gå over til hende. Dén sang som fik hele baren til at springe i luften, så alle spillede luftguitar og glemte tilværelsens angst for ikke at være sej eller berettiget til at være her.

Nu har vi selv skrevet dén sang.”

Bandet har også for nylig udgivet en live-session video af nummeret. Her spiller Oscar Mukherjee iøvrigt på en Gretsch 6193 Country Club fra år 1960 – venligst udlånt af dens ejermand Billy Cross.

The Mukherjee Development er på en større turne sidst på året, men du kan allerede opleve den LIVE i København på Balders Plads den 4. juli kl. 15 i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.