She’s a Sailor går egne vegne

”Nu single er et lyspunkt af positiv energi”

Fotograf: PRESSEFOTO

Singlen For Your Love er første smagsprøve fra She’s A Sailors arbejde med en opfølger til debutpladen “Do You Want Us to Play?”, der udkom i 2020.

Et album, som vi her på siden tildelte fem ’Side 33 skiver’ og en overskrift der lød “En luksusliner lastet med popsnedkeri af fineste karat”.

Bedømt på de små 3 minutter i selskab med For your love har duoen, der består af de to viborgensere, Jesper Vindberg (guitar, vokal) og Thomas Albrechtsen (tangenter, vokal) holdt skibet på ret kurs i tiden, der er gået.

Pressefoto

“Det er en positiv kærlighedssang – det trænger vi til. Der er krig i Europa, og vi kommer lige fra lang og mørk periode med corona. På trods af det hele, skal vi ud at fange hinanden, håbet og kærligheden igen,” fortæller Jesper Vindberg om den nye single.

Pressefoto

Modsat debutpladen, hvor den prisvindende producer og guitarist Lars Skjærbæk var tovholder, har bandet valgt selv at tage udfordringen med producerrollen op på den kommende udgivelse. Ganske interessant, for i vores anmeldelse af ”Do You Want Us to Play” skrev vi også:

”Et af mange eksempler fra albummet på hvor stærk en producer Lars Skjærbæk (Tim Christensen, Carl-Emil Petersen, Søren Huss, Claus Hempler, Michael Falch, Signe Svendsen oma.) er i forhold til at afstemme stemninger, atmosfære og ikke mindst lyttevenlighed. Og han har med garanti en afgørende aktie i et dejligt balanceret og betagende album, der nok er poleret, men ikke mere end godt er”.

Men mon ikke også She’s a Sailor selv formår at sætte retningen, når de nu går egne vegne. Jeg fornemmer det, og de har trods mange års fælles erfaring at trække på. Så kan de finde ind til deres egen lyd, mens der er tappet lidt fra inspirationskilder som Keane, Travis, og Coldplay, så skal der nok være noget godt at se frem til med det kommende album.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.