”Side 33’s guide til ny original julemusik – vol. 5”

Der er ”Jul i vente” på din "Natradio"

Fotograf: PRESSEFOTO

Sidste år var det Gæsterne, der stod i forreste række, da der skulle ses tilbage på det års bedste danske udgivelser.

I sig selv er Christian Juncker og Jonas Breum som solister, nogle særligt skarpt sigtende og sigende samtidsspillende sangskrivere, der nok indtager den naturlige hovedrolle, men de forstår i den grad også via deres tekst og musik at indtage gæsterollen, og overdrage spotlyset til dem der lytter med.

Den inkluderende duo, lavede ud over deres brag af en debutalbum, der på forunderlig vis fandt en form for rød tråd imellem Shu-bi-dua og Gasolin, også en af den slags julesange, der for mig allerede er blevet en af dem, der SKAL afspilles frem før det nogensinde kan blive en RIGTIG er jul.

At Gæsterne vil gå langt for en glædelig jul kan der ikke være tvivl om efter at have nydt billedsiden til ”Jul i vente”. Om videooptagelserne forklarer Jonas Breum:

”Vi sneg os gennem baghaver og skovbund, snublede i lyskæder og udsatte vores guitarer for pisregn for at lave denne kærlige julehilsen “Jul i vente”. Det var sjovt.”

Der er således ingen grund til ikke at invitere Gæsterne igen. Og de har da heller ikke ligget på den lade side, og ladet den manglende kommercielle succes stige dem til hovedet.

Gæsterne har således i årets løb allerede uddelt en enkelt pakke i form af singlen ”Natradio”, der bestemt tåler radioens opmærksomme spotlys – også hos hele Danmarks Broken Radio (tidligere kendt som DR P3 og DR P4, og Alex Nyborg Madsens arbejdsplads). Det er mit foreløbigt største ønske her til jul!  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.