VIDEOPREMIERE fra NIKOLAJ OG PILOTERNE

”Ny single er en hyldest til alle fædre”

Fotograf: Maria Fremming

Som tidligere omtalt her på siden er Nikolaj og Piloterne på vej med deres første album siden 2010.

I slutningen af august udkom første fine smagsprøve i form af titelnummeret ”Unge hjerter”, og nu følges der op med singlen ”Min far”, der skal høres som en hyldest til alle fædre i hele verden.

Nikolaj – der fik en dansk grammy, som årets nye navn i 1990, beviser med singlen, at han sagtens bør kunne satse på, at der i 2023 kommer en grammy kategori for “årets mest langtidsholdbare navn”.

En helt klassisk lige-ud-ad-landevejen rock melodi – og en næstekærlig tekst – med en sanger i topform omgivet af gode folk som Søren Andersen (Electric Guitars, Glenn Hughes, Stine Vega m.fl) og producer Søren Vestergaard (Hush, Select Captain, Pernille Rosendahl m.fl) sikrer at Fars Dag på alle måder har fået sig en ny værdig signaturmelodi.

Og det heldige er jo at Fars Dag falder lige så ofte som Mors Dag. Det vil sige hver dag! En sang om at se tilbage på minderne om ens  far og om at spejle sig i sin far – både på godt og ondt.

Nikolaj og Piloterne er aktuelt på tour, hvor der stadig er hele 10 muligheder for at opleve bandet frem til den 26.11, hvor de slutter på Fermaten i Herning. Bandet vender dog tilbage til landevejen i 2023 i forbindelse med udsendelsen af comeback albummet.

03.11 KEDELHUSET, Silkeborg FÅ BILLETTER

04.11 TOBAKSGAARDEN, Assens

05.11 DEXTER, Odense FÅ BILLETTER

10.11 TOBAKKEN, Esbjerg

12.11 BYGNINGEN, Vejle

18.11 BROMØLLE KRO, Jyderup

19.11 KAPPELBORG, Skagen

24.11 TØJHUSET, Fredericia

25.11 LYSTRUP MUSIKFORENING UDSOLGT

26.11 FERMATEN, Herning, FÅ BILLETTER

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.