VIDEOPREMIERE markerer årsdag for debut EP

”Capitals lyder på ’4am’som et vellykket møde mellem Bruce Springsteen og Ed Sheeran”

Fotograf: PRESSEFOTO Daniel J. ØsterbroDen 9. april 2021 udgav CAPITALS deres selvbetitlede debut EP, som indeholdt fem numre, blandt andet singlerne “Here Comes The Night” og “Walk Away”. I front for CAPITALS står Kenneth Nefling, der som solist kendes under navnet The Victim.

I CAPITALS skrues der lidt ned for melankolien og inderligheden, og lidt op for pop/rocken og virkemidlerne, og det klæder bestemt også både sangeren og sangskriveren Kenneth Nefling.

EP’en fra CAPITALS tildelte vi her på siden 5 ud af 6 mulige ’Side 33 skiver’ – og om den aktuelle sang ”4AM”, som nu her på årsdagen for udgivelsen får en billedside skrev vi:  

” … – ikke mindst på den nærmest mageløst vellykkede ”4am”, som godt kunne lyde som resultatet af en sangskriver-session med Bruce Springsteen og Ed Sheeran i hovedrollerne.

Et af den slags pop/rock numre, der tager én med fra første gang tonerne rammer øregangene, og har potentiale til at blive et af årets absolut bedste ’bil-turs’ numre om du så kører på E45, Eyde Highway, Stelviopasset, U.S. Route 61 eller på Holbæk Motorvejen.

Skal BILTEMA bruge en god ny sang til deres TV-reklamer er der generelt godt stof at vælge imellem blandt de fem numre”.

Det tema var åbenbart ikke helt fremmed for bandet for i forbindelse med udsendelse af videoen udtaler Kenneth Nefling:  

 “Videoen er en klassisk roadtrip video, hvor vi i CAPITALS på kort tid vil forsøge at beskrive den rejse vi som mennesker har været på.

Vi er alle tre opvokset i provinsen, omringet af natur så langt øjet kunne se. Med teenageårene kom desperationen for at bryde med det trygge, og i sidste ende havnede vi alle i København, som skulle blive vores fælles rendezvous.

Vi har omfavnet byens muligheder på hver vores måde, men vores fælles udgangspunkt gør også, at vi til tider har et behov for at vende tilbage til der hvor det hele startede. Tilbage til hvor vi forsøgte at flygte fra, men som altid vil være stedet der har været med til at definere os som de mennesker vi er.”

Er du ligesom SIDE 33 begejstret over hvad du hører, så er der mere at glæde sig til, for bandet meddeler, at de planlægger at udgive ny musik i løbet af 2022.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.