VIDEOPREMIERE på Marc Facchini’s varme nye single ”Igen”

”Dristig animationsvideo hylder lysten til at hengive sig til nuet”

Fotograf: Maria Fremming

Marc Facchini Madsen – Master of Music Performance – f. 1989. Sådan står der hvis man tjekker præsentationen af ham på spildansk.dk hjemmesiden.

Titlen har han uddannet sig til via Rytmisk Musikkonservatorium i KBH i årene 2012-2017, men i virkeligheden har han samtidig også i den grad udlevet ordene i titlen via hele otte albumudgivelser siden 2011, heraf fire soloalbum.

Det seneste album – det spirituelle, levende, tænksomme, og dybt ambitiøse ”Ind i evigheden” fra 2020, var et af den slags mesterværker, der bliver ved med at vokse og bliver ved med at give. Et album, der er en seriøs kandidat, hvis man en dag skulle finde det relevant at kåre årtiets vigtigste, mest væsentlige og vedkommende album – med tekst og musik på et niveau, som i sig selv fortjener titlen ”Master of Music performance”  

Marc Facchini har siden udgivet et par flotte singler på hans andet modersmål Italiensk, og senest det skarpe, velformulerede og velplacerede indspark omkring flygtninge debatten via singlen ”Betaler for at puste”. Også den fik en fin billedside, som du også kan finde her på siden.

På hans nye single ”Igen” er det dog et helt et helt andet nærvær og behov han sætter smukke og nærende ord. Han går kort sagt helt tæt på, tænder op for sommeren med single, som hos mig ved hver afspilning har affødt tanken – “den kan jeg da godt lige høre igen”.  

‘Igen’ er en tilbagelænet sang om kærlighed og erotik. Om lysten til at hengive sig til nuet, sammen med et andet menneske. Om at kigge en anden person i øjnene, og mærke helt tydeligt, hvordan energien flyder stærkt, fra et punkt til et andet. Om at møde et andet individ, og føle sig sikker på, at man sammen kan få virkeligheden til at gå op i en højere enhed. Uden skam. Uden tvivl. Uden forbehold.

For at se selve videoen skal du via nedenstående gå videre til YouTube, idet denne video er aldersbegrænset til over 18 år, og derfor kun tilgængelig på YouTube. Men vi lover, at den lille omvej er det hele værd!

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.