VILD MED MUSIKVIDEO – SIDE 8

”Jacob Faurholt – ‘Madness on the Rise’ – tredje single udspil fra kommende 10’ende album”

Fotograf: PRESSEFOTO

Den i Horsens bosatte Jacob Faurholt har siden midt-00’erne udgivet musik i eget navn og under banneret Crystal Shipsss. Han optager med få undtagelser sin musik i sit hjemmestudie, og udgiver pladerne i limiterede vinyl-oplag på sit eget label Raw Onion Records.

Faurholts musik har ofte fået prædikatet lo-fi, og han musikalske inspirationer tæller da også artister som Sparklehorse, Daniel Johnston, og Guided By Voices.

Det er således musik for lo-fi-æstetikere med hang til gode melodier, skabt i et let skramlende og spøgelseslignende univers, hvor man godt må få hudafskrabninger, og hvor der gerne foretages små legesyge krumspring.  

Den 26. august udsender han sit 10’ende soloalbum “When the Spiders Crawl”. Albummet udsendes i et limiteret vinyl optryk på bare 100 stk via bandcamp.   

Der har tidligere været udsendt to singler fra albummet, og den 20. maj lander så den tredje; sangen “Madness on the Rise”, som også har fået en tilhørende billedside.

“Madness on the Rise” er en sang om at kæmpe med sine tanker, og om den angst og det ubehag de kan skabe, hvis man ikke får dem afsporet i tide. Den animerede video er lavet af den spanske kunstner Shari M Carrera aka Rabbëats.Sangen gæstes i øvrigt af Trine Omø fra Det Nye Navn på vokal. 

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.