Flere følelser i spil

”Simone Tang klar med live-session video”

Fotograf: PRESSEFOTO Jonas Raaby

Som vi omtalte for nylig, så er Simone Tang for alvor tilbage med singlen ”Feelings”.

En smagfuld, lyttelækker og iørefaldende sang, der som en god cocktail rummer lidt af det hele – her R&B, Soul og Pop. Serveret i det helt rette blandingsforhold, der giver en skøn eftersmag, som bare giver lyst til meget mere.

Fordelen ved ”Feelings” er så at du kan indtage den igen og igen, uden at du kommer på kant med anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen.  

Sangeren, sangskriveren, musikeren og skuespilleren har ikke været på scenen i eget navn længe, men den 25. maj 2023 kan man endelig opleve hende solo på Gimle i Roskilde. Det til en koncert aften, hvor også den ligesindede Sofia Hedia spiller. Sikke da en cocktail. Dobbelt-up happy hours! What’s not to like?

Indtil da kan man fordrive ventetiden med den helt nye Simone Tang video, der er udsendt til en LIVE-session udgave af ”Feelings”. En version, der musikalsk skærer ind til benet, uden at tabe noget undervejs, og samtidig giver en berusende oplevelse i form af en video, der tager udgangspunkt i sangens tema om at tabe kontrollen, når man måske har fået lidt for mange cocktails, og skal gøre boet op omkring den ulykkelige forelskelse.   

Så giv dig hen i en tur i følelsernes vold. I denne sammenhæng gør det slet ikke ondt. Herved anbefalet.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.