Ginne Marker og School of X indtager Royal Arena

“Få ekstra billetter frigivet til danske Clapton koncerter, der har fået tilføjet stærke danske support navne"

Fotograf: Brian Selander

Koncerterne med Eric Clapton den 14.- og 15. juni 2022 i Royal Arena i KBH er nogle af de stadig mange resterende C19 relaterede udskudte koncerter.

Begge koncerter har været udsolgt længe, men der er netop frigivet ganske få billetter via Live Nation Denmark.

Eric Clapton kommer med den slags band bag sig, der næsten kan bære en koncert for selv ; Nathan East (bas), Paul Carrack (keyboards), Chris Stainton (keyboards), Doyle Bramhall II (guitar), Sharon White og Katie Kissoon (backing vokalist).

Samtidig er et par markante danske support navne tilføjet. Den 14. juni er det Ginne Marker, der er på programmet og dagen efter er det School of X.

Ginne Marker er en af de seneste års mest overrumplende, men samtidig mest velfortjente succeser herhjemme. To album udgivet via det lille uafhængige pladeselskab Giant Birch i tæt samarbejde med Aske Jacoby har vagt stor opsigt i såvel ind- som udland, og er blevet streamet i helt uventede høje tal.

Ginne Marker er den slags sanger, guitarist og sangskriver du bare ikke kan sætte i bås, altså ud over den der hedder ’kvalitet’. Hendes seneste album ”Ulteria” fik her på siden de maksimale seks ’Side 33 skiver”, og vi skrev blandt andet;

”Ordet ”Ulteria” er i øvrigt et ord som Ginne Marker selv har opfundet, som en sammentrækning af ordene ’ulterior’  + euphoria – for at finde et ord, der beskriver den dybtgående tilstand af virkelig at acceptere forandringer. Og sådan er det med Ginne Marker. Eksisterende ord slår ikke altid til når det ubeskrivelige eller uventede møder en.”

Mon ikke netop det ubeskrivelige er et af svarene på, at hun nu får den uventede chance at indtaget Royal Arena?

Også for Rasmus Littauer, der tidligere har optrådt med blandt andet og Trentemøller,  er det gået stærkt de senere år, hvor han for alvor har rettet fokus på hans nyeste projekt School of X.

Både debutalbummet ‘Armlock’ og efterfølgeren ‘Dancing Through The Void’ har fået masser af rosende ord i anmeldelser både herhjemme og internationalt, og er vel modtaget på diverse streamingtjenester.  

Det skinner igennem at han i den grad formår at skabe sit eget bud på hvordan virkelighed og drømme kan smelte smukt sammen i et atmosfærisk og raffineret indie-popunivers, der har tindrende universelle horisonter.  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.