Magiske ‘moves’ fra Ginne Marker

”Ny single er en yderst delikat discokugle til dansegulvet”

Fotograf: Caroline Gottlieb

Intet kan efterhånden overraske med Ginne Marker – et musikalsk multitalent af en sjælden afstøbning på den danske – og internationale scene.

Om hun spiller folket, jazzet eller poppet er irrelevant – hendes kvalitetsniveau er bare tårnhøjt.

Debutalbummet “For seasons to come” var stilfuldt, og smagfuldt, men også lidt forsigtigt – men opfølgeren “ULTERIA” var mere søgende, modig og varieret, og det album indeholdt blandt andet den Prince-tonede popperle ”Never Golden But Beautiful” – som i SIDE 33 regi helt naturligt gik med titlen som årets bedste danske single anno 2021.

Hun har også tidligere kastet sig ud i en drønlækker coverudgave af Weeknds Blinding Lights”  – udgivet i år på compilation albummet ”Acoustic Love Songs” på det franske selskab Think Zik!

Den fine fornemmelse for hvad der kan røre sig på et dansegulv, har Ginne Marker selvfølgelig også på sit repertoire, og det beviser hun nu til fulde med det yderst delikate diskonummer ”Something in the way you move”.

Et dansabelt nummer af fineste funky karat – smagfuldt og sensuelt – og på den samtykkende og inkluderende måde. It’s a kind of magic – so Let’s dance.

OBS!

Video er til Radio-Edit versionen. Så vil du blive lidt længere på dansegulvet, eller bare forkæle øregangene, så find den fulde version, der folder sig ud over dejlige 4 minutter og 41 sekunder på din digitale musiktjeneste.   

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.