”Station Farvel” er blevet genbesøgt

"Falderebet gæstes af ungt talent på aktuel single – se VIDEOPREMIERE"

Fotograf: PRESSEFOTO Thorleif Ravnbak

Fremadstormende Falderebet, der allerede har to støj-stærke og rumsterende rock album bag sig, har for alvor fået rusk i sejlene.

De er aktuelt på deres første turne, som hovednavn, efter at de sidste år imponerende mange, da de var opvarmning til en stribe koncerter med Magtens Korridorer. Her på siden kvitterede vi blandt andet med ordene;

Magtens Korridorer stadfæstede deres position som tophold i dansk rocks lille superliga, mens Falderebet spillede sig i position til at man nok bliver nødt til at udvide den superliga. De er et band – med en klang, en karakter og en klasse – som den danske rockscene har ventet på længe.”

Falderebet lagde flot fra land hos B&W Live i Haslev den 25. marts. Næste stop på turen er i rockmusikkens nye højborg i Helsingør – Karosserifabrikken, den 28. april – og dagen efter gæster de Platform K i Horsens, hvorefter de fortsætter turen i maj og juni med yderligere fem koncerter – inden de lander på den foreløbig sidste station hos Thy Rocker den 24. juni .  

I fredags udsendte bandet en helt ny single i form af ”Station Farvel”, der har fået nye klæder i forhold til den udgave, der er at finde på sidste års velplacerede og kærlige knytnæveslag af et album ”En dans på roser”.

I den aktuelle udgave er det et mere poppet og tilgængeligt udtryk end man er vant til at høre fra kvartetten, men stadig med det velkendte bid og vid i tekst og musik. Falderebet har inviteret den unge sangerinde Thea Damsted med på nummeret, og med sin luftige og let sødmefulde vokal giver hun den karismatiske forsanger Bo Bech Arvin et friskt modspil og et balanceret udtryk.

Thea er 23 år og kommer fra Fredericia. Hun har sunget det meste af sit liv, og i en tidlig alder begyndte hun at skrive digte. Nu komponerer hun sine egne sange på klaver og guitar, og det dokumenter hun inden længe via egen debutsingle. Men foreløbig siger hun pænt goddag på ”Station Farvel”.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.