Tomas Høffding i alle formater

”Unikke oplevelser venter forude i Silkeborg, Rudkøbing, Århus og USA”

Fotograf: Anne Haldager

Tomas Høffding fra WhoMadeWho udgav sidste år sit første soloalbum – ”Ild, drømme, frihed og fred”. Et af de stærkeste danske album, der foreløbig er udgivet i dette årti, og et album, der modtog berettiget og velfortjent anmelderros. Selv har jeg om albummet udtrykt mig således:

” …jeg har i den grad nydt de nærende reflekterende fortællinger og den poetiske nerve i teksterne, der er sat smukt i scene i et elektronisk univers med åbne vidder, hvor f.eks. Gustaf Ljunggren på et af albummets store højdepunkter ”Ringede til Johannes” tilføjer saxofon så sanseligt og sårbart, at det næsten er fysisk umuligt at sidde uberørt tilbage.

Og det er det han mestrer, den gode Tomas Høffding, som solist. Stemningerne, melodierne, og de små lette lag af variationer, der gør en forskel i en verden, der trods alverdens udvikling og afvikling hver eneste dag stadig ’blot’ byder på 24 timer at gøre godt med.”

10 sange, der har kvaliteterne til at foldes ud live, uanset om de leveres solo eller med band. Begge dele er muligt at opleve i de kommende dage.

CHILL OUT med fuldt band

Vil man opleve han sammen med  hans fremragende band, bestående af Johan Lei Gellett, Una Skott, og Signe Eggert Miriam Villekjær Lassen er der blot to muligheder denne sommer. De optræder i morgen den 30. juli i Botanisk Have i Århus på verdens største chill-out festival Stella Polaris, der i år fejrer 25 år jubilæum.

Festivalen – der er gratis – afvikles over 4 dage med forskelligt program. Der er start i dag i Sønderborg, og sidste koncert er den 6. august i Frederiksberg Have, hvor man blandt andet kan opleve britiske Elder Island og amerikanske Hercules & Love Affair.

Tomas Høffding med band er også på programmet den 31. juli i Silkeborg, hvor man ovenikøbet også kan opleve JJ Paulo og Go Go Berlin live.

I morgen i Århus er Tomas Høffding programsat til kl. 16.15, men der kan ske ændringerne i tiderne, da et af festivalens hovednavne Joe Goddard desværre har meldt afbud, så sent som i dag.

Foto: Anne Haldager

Intime rammer i GAARDHAVEN

Er man mere til Høffding i mere intime rammer, og solo, så er det med at være i nærheden af Rudkøbing og omegns hyggeligste spisested GAARDHAVEN i morgen den 30. juli kl. 20.

Stedet ejes og drives af Carsten Holm – den legendariske DR-radiovært, der senest har vundet nyt publikum via sine foredrag med Flemming Møldrup under titlen ”To Mikrofoner og en Stak Vinyler” – og hans kone, og her byder de på både stemning, nærvær og noget ualmindeligt velsmagende og veltilberedt mad.

I Gaardhaven er der en mikroscene i det fri, og herfra vil Tomas Høffding ene mand på scenen dele ud af sine virksomme sange, der rummer alt det der kan ramme og røre på tværs af generationer, radiokanaler og landsdele.  

Foto: Mads Kornum

Den 12. august er Tomas Høffding aktuel med en ny single ”Mine venner”, men ellers vil han i den kommende tid have fokus på WhoMadeWho, der er aktuelle med nyt album, og i den forbindelse er på en USA turne til september, med seks koncerter, hvoraf halvdelen er med de danmarksaktuelle australske verdensstjerne fra Rüfüs Du Sol.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.