VILD MED MUSIKVIDEO – SIDE 11

”JJ Paulo – ’My year’ – the next big thing from Silkeborg”

Fotograf: Caronline Gottleb

Skal du på Roskilde Festival I år? Så er der alle tiders mulighed for at få sig lidt af en musikalsk kickstart allerede kl. 16.30 på festivalens første dag den 26. juni. Her går stjerneskuddet JJ Paulo på scenen og han vil med garanti levere et ægte musikalsk energiboost af rappe afrobeatrytmer. JJ Paulo er nemlig garanti for en koncert, der både bevæger og rykker langt over gennemsnittet.

Han var også booket til festivalen, der blev aflyst i 2020, men det slog ham ikke ud; “Jeg skal nok blive booket til Roskilde festival igen, og jeg skal nok komme på UK tour. Corona har ikke aflyst noget, kun udskudt det lidt ”, sagde han i i det store interview vi havde med ham sidste efterår. Og han fik jo ret.

Pressefoto

Efter at have set ham indtage og inddrage hvert eneste levende væsen i et totalt udsolgt LILLE VEGA i november sidste år er jeg også ret sikker på, at han får ret i hans udsagn om, at han er “the Future king of international afrobeat”.

Ikke mindst forbi han samtidig er en selvstændig, målrettet og hårdt arbejdende DIY artist, der kan og vil, og har gode folk omkring sig. Samtidig har han selv en masse gode akademiske værktøjer at gøre godt med bag kulisserne, via en universitetsuddannelse, som han afsluttede sidste år. Men vigtigst af alt måske fordi han bag det altid selvtillidsfulde ydre gemmer på en sindrig og ydmyg personlighed.

“Jeg er opvokset i Silkeborg, hvor man har en meget ydmyg tilgang til livet.

Jeg er jyde med stort J. Og jeg er og vil altid være utrolig ydmyg omkring min musik.

Jeg har en stor selvtillid og syntes selv jeg er pissesej på en scene, men det sekund jeg træder af scenen og du taler med mig, så vil du med det samme kunne mærke min ydmyge jyske personlighed”

– JJ Paulo

Joram Johan Paulo aka JJ PAULO er født i Tanzania, men er opvokset i Silkeborg i Danmark. Hans musik og personlighed afspejler ifølge ham selv det bedste fra de to lande. Også det kan du læse mere om i det omtalte interview, hvor han også kommer ind på hvorfor han foreløbig gør tingene selv, og har sagt ”Nej tak” til henvendelser fra nogle af de helt store pladeselskaber.

Hans motto er: ”Vær modig, tænk selvstændigt og kom hellere galt afsted end slet ikke afsted”. Det har foreløbig sikret ham en masse erfaring på store som små scener i såvel Danmark og Tanzania, og hele tre gange har han triumferet på SPOT Festival.

Hans musik er bygget om omkring de velkendte varme vuggende afrikanske grooves og rytmer, og er mixet med fede tilbagelænede beats, og ikke mindst positiv energi og glæde. Teksterne afspejler en ambitiøs ung mand, der både priser ærgerrighed og næstekærlighed og alt det, der ligger ind imellem.

LIVE byder hans musik – hentet fra foreløbig 3 EP’er – op til dans i alle tempi, og med stilsikker timing fra hovedpersonen, der har undervist i afrikansk dans siden han var 15 år.

Så tro mig, JJ PAULO på Roskilde 2022 bliver noget af det man kommer til at tale om lang tid fremover!

Men er du ikke på Roskilde, så har JJ Paulo selvfølgelig mere i kalenderen. For nu hvor Lille Vega er indtaget, så er det selvfølgelig Store Vega det gælder i år, den 28. Oktober. Dagen efter er han på Train i Århus.

Der sker meget på et år i Silkeborg, hvis fodboldhold i den danske superliga, i dag kan hænge et par sensationelle bronzemedaljer om halsen. Livet er heldigvis ikke altid forudsigeligt. Silkeborg har som oprykkerhold taget fusen på alle eksperter og meningsdannere. Lur mig om ikke JJ Paulo gør fuldstændig det samme! Foreløbig har han det næste skridt med hans nye single “My Year”, der heldigvis har fået en dejlig indholdsrig musikvideo til. Et af den slags cool numre, der har så varmblodige venligtsindede vibes, at man bare automatisk flyder med i flowet. Ren guf til øregangen. Tjek selv!

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.